Sim Only vergelijken

Sim Only vergelijken

Wilt u een sim only abonnement afsluiten, maar weet u niet bij welke aanbieder u dit het beste kunt doen? Kies dan niet zomaar voor het eerste sim only abonnement dat u tegen komt, maar besteedt eerst wat tijd in het vergelijken van de diverse mobiele abonnementen van de diverse aanbieders op de markt. Meer over het afsluiten van een sim only abonnement en het vergelijken van diverse abonnementen om de beste prijs te krijgen, leest u op deze pagina.

Sim only abonnement
Een sim only abonnement is een abonnement voor uw mobiele telefoon, die u afsluit zonder dat u hier een mobiele telefoon bij krijgt. Sluit u een abonnement af voor uw mobiele telefoon, dan kunt u ervoor kiezen om een abonnement met nieuw toestel of een abonnement zonder toestel af te sluiten. Kiest u voor een abonnement met toestel, dan wordt de prijs van dit toestel doorberekend in de kosten van het abonnement. Kiest u voor een abonnement zonder toestel, dan wordt deze prijs niet doorberekend en heeft u dus een voordeliger abonnement. Zeker als u al een goede mobiele telefoon heeft en geen behoefte heeft aan een nieuw toestel, is deze optie interessanter voor u.

Waar voorheen meer mensen de voorkeur gaven aan mobiele abonnementen met toestel, zijn tegenwoordig de sim only abonnementen voor goedkoop bellen steeds populairder. De reden dat de sim only abonnementen op de markt steeds populairder worden onder consumenten, heeft te maken met het feit dat deze abonnementen enkele voordelen met zich meebrengen ten opzichte van het afsluiten van een mobiel abonnement met toestel. Het belangrijkste voordeel van het afsluiten van een sim only abonnement, is het feit dat een sim only abonnement veel goedkoper is dan een abonnement met toestel. Dit komt omdat de kosten van een toestel bij het sim only abonnement niet worden doorberekend in de prijs van het abonnement, waardoor de prijs logischerwijs lager is. Daarnaast kunt u bij het afsluiten van een sim only abonnement uw oude toestel gewoon houden of een nieuw toestel kopen voor een aantrekkelijke prijs, zodat u helemaal zelf in de hand houdt welk toestel u wilt gebruiken bij uw abonnement.

Diverse aanbieders van sim only abonnementen
Als u een sim only abonnement gaat afsluiten, komt u er al snel achter dat er diverse aanbieders van deze abonnementen actief zijn op de markt. Omdat steeds meer consumenten een sim only abonnement voor goedkoop bellen af willen sluiten, zijn er de laatste jaren ook steeds meer aanbieders op de markt gekomen die deze goedkope abonnementen aanbieden.

Het feit dat er veel aanbieders op de markt zijn, is natuurlijk erg prettig met oog op de grote keuzemogelijkheid en de aantrekkelijke prijs die de abonnementen krijgen door de hevige concurrenten. Echter, door het grote aanbod op de markt kan het ook lastig worden om een goed sim only abonnement af te sluiten, simpelweg omdat het aanbod zo groot is dat u de weg niet meer kunt vinden tussen de diverse aanbieders en hun abonnementen. Omdat wij het belangrijk vinden dat u een goed sim only abonnement afsluit, helpen wij u graag in uw zoektocht naar de beste aanbieders van een mobiel abonnement op sim only basis. Hoe wij dit precies doen, leest u in onderstaande alinea.

Om ervoor te zorgen dat u gemakkelijk het beste abonnement kunt vinden voor uw smartphone, zetten wij op deze pagina alle aanbieders van sim only abonnementen op een rijtje. Per aanbieder noteren wij bovendien duidelijk welke abonnementen er aan worden geboden, zodat u per aanbieder duidelijk kunt zien uit welke abonnementen u kunt kiezen. En omdat er per abonnement ook duidelijk wordt aangegeven wat er precies in het pakket van het abonnement valt, ziet u direct waar u op kunt rekenen als u een abonnement bij deze aanbieder afsluit. Hierbij kunt u denken aan het aantal belminuten voor goedkoop bellen, maar ook aan het aantal MB’s voor snel internet. Het enige wat u met onze tool nog hoeft te doen, is het doorgeven van uw wensen en het vergelijken van de diverse aanbieders van sim only abonnementen. Hoe dit precies werkt, leest u in onderstaande tekst.

Stappenplan voor sim only vergelijken
Om het beste sim only abonnement te vinden voor goedkoop bellen op een goedkope smartphone, dient u de volgende stappen te ondernemen.

Stap 1: geef in de linker kolommen van deze pagina aan welke wensen u heeft met betrekking tot uw mobiele sim only abonnement. In de linker kolom van deze pagina kunt u bijvoorbeeld de minimale en maximale prijs aangeven, maar kunt u ook aangeven hoeveel belminuten u nodig heeft, hoeveel internet u af wil nemen en hoe snel uw internet moet zijn. U hoeft niet alles in te vullen, maar dient wel de voor u belangrijkste wensen door te geven om de beste resultaten te krijgen bij sim only vergelijken.

Stap 2: heeft u al uw wensen en eisen doorgegeven, dan worden de aanbieders getoond die aan uw wensen en eisen van sim only vergelijken voldoen. Heeft u minder strenge eisen doorgegeven, dan kan deze lijst nog best lang zijn. Heeft u vrij streng uw eisen ingevuld, dan is de lijst al wat korter.

Stap 3: geef aan op welke manier u de aanbieders in de lijst wil sorteren. Dit staat standaard op ‘prijs’, maar als u de aanbieders van sim only vergelijken op belminuten of een andere categorie wil sorteren is dit ook mogelijk.

Stap 4: bekijk de abonnementen van de diverse aanbieders en selecteer de aanbieders die u interessant vindt door het vinkje voor de aanbieder aan te vinken. Kies er niet te veel, maar probeer streng naar de diverse aanbieders te kijken.

Stap 5: boven de tool staat een paarse button om de diverse aanbieders te vergelijken. Klik op deze button en u krijgt een duidelijk overzicht te zien van de diverse aanbieders die u heeft geselecteerd voor sim only vergelijken.

Stap 6: kies de aanbieder die het beste bij u past en profiteer van de voordelen van sim only vergelijken door veel geld te besparen bij het afsluiten van dit sim only abonnement voor goedkoop bellen.

Vergelijk alle sim only deals met elkaar zodat u alleen de beste keuze maakt!

Providers
Ben, 88Mobile, HI, hollandsnieuwe, KPN, MTV, Robin mobile, Simyo, Sizz, T-mobile, Tele2, Telfort, Tringg, Vodafone, Youfone, Ziggo Mobiel