UPC Sim Only

Wilt u een sim only abonnement afsluiten? Dan kunt u dit onder andere doen bij de aanbieder UPC. UPC is één van de aanbieders van een goedkoop sim only abonnement, voor lage maandelijkse kosten voor uw mobiele telefoon. Meer over het afsluiten van een sim only abonnement bij UPC om veel geld te besparen, leest u op deze pagina.

Waarom een sim only van UPC?
Een sim only abonnement is een abonnement die u enkel en alleen afsluit voor het pakket dat u bij het
abonnement krijgt. Waar u bij standaard mobiele abonnementen bijvoorbeeld een nieuw toestel krijgt
en dus ook betaalt voor dit toestel, is dit bij de sim only abonnementen van UPC niet zo. In plaats van
een duur abonnement af te sluiten waar u een nieuw toestel bij krijgt, krijgt u bij het sim only
abonnement van UPC namelijk alleen een simkaart met belminuten en eventueel MB’s om te
internetten, om deze simkaart vervolgens in een los toestel te steken. En omdat u niet hoeft te betalen
voor een duur toestel, bespaart u maandelijks veel geld op uw mobiel abonnement.

Sim only van UPC
Kiest u voor een sim only abonnement van UPC, dan heeft u de keuze uit de volgende sim only abonnementen:
1. UPC mobiel basis.
2. UPC mobiel meer.
3. UPC mobiel eindeloos.

Vergelijk de diverse pakketten van de abonnementen online met elkaar via deze website om te achterhalen welk sim only abonnement van de aanbieder het beste bij u past. Heeft u bijvoorbeeld behoefte om onbeperkt te bellen, bijvoorbeeld omdat u zakelijk veel telefoongesprekken moet voeren? Dan is het abonnement UPC mobiel eindeloos interessanter voor u dan de andere sim only abonnementen voor goedkoop bellen van deze aanbieder. Heeft u geen behoefte om een onbeperkt aantal belminuten te krijgen en bespaart u liever wat meer geld op uw abonnement, dan is het UPC mobiel basis abonnement of het UPC mobiel meer abonnement meer iets voor u.

De voordelen van UPC sim only
Er zijn enkele voordelen verbonden aan het afsluiten van een mobiel abonnement op basis van sim only bij UPC. Het eerste voordeel van UPC sim only is het feit dat alle abonnementen van UPC maandelijks opzegbaar zijn. Heeft u het abonnement niet meer nodig of wilt u een nieuw abonnement afsluiten, dan is dit dus mogelijk omdat het abonnement van UPC maandelijks opzegbaar is. Daarnaast worden de gesprekken die u voert met UPC sim only niet afgerond, maar betaald per seconde. Hierdoor hoeft u minder geld te besparen voor uw gesprekken dan bij aanbieders waarbij de seconden naar boven worden afgerond. Een ander voordeel van UPC sim only is het feit dat u met dit mobiel abonnement erg goedkoop kan bellen, aangezien u naar gezinsleden extra voordelig kan bellen met uw UPC sim only abonnement. Kortom: sim only abonnementen zijn altijd voordelig, maar door een sim only abonnement bij UPC af te sluiten profiteert u van een nog betere prijs.

Andere voordelen van de abonnementen, zijn de volgende:
- U kunt altijd een gratis sms versturen.
– U kunt kiezen uit diverse abonnementen, in diverse prijsklassen.
– U kunt meerdere abonnementen op één naam afsluiten (bijvoorbeeld een abonnement voor u, een abonnement voor uw partner en een abonnement voor uw kind).

Wilt u een zakelijk abonnement afsluiten op basis van een UPC sim only abonnement? Laat uw abonnementen dan op factuur maken, zodat u alle kosten kan declareren bij de Belastingdienst en u nog meer geld bespaart met uw abonnement.